Om Oss & kontakt

Maria & Ernesto på EMRAs
Om oss & Kontakt

EMRAs

Det är många som undrat och frågat vad EMRAs står för. Faktum är att det bara är ett anagram skapat av de två första bokstäverna från mitt och min frus förnamn (ERnesto & MAria). "S:et" hamnade där det hamnade eftersom jag tyckte att det var "Ernesto's & Maria's" företag. 

Ernesto

Förutom att vara ansvarig för företaget EMRAs så har mitt intresse blivit att utvecklas i det personliga planet dels genom att fördjupa mina kunskaper på universitetet och då inom pedagogik, organisation och ledarskap. Men jag har också valt att gå det andliga vägen genom att utbilda mig till Certifierad Livscoach, utbilda mig till Reiki Master och även ART (Advance Reiki Training) samt ha gått en ettårig medium utbildning.

Maria

Förutom att vara ansvarig för företagets administrativa och ekonomiska uppgifter så har hon under lång tid varit intreserad av handarbete och miljöfrågor. Maria har kunskap inom både stickning och virkning och hennes stora intresse är att virka Amigurumis. Hon har gått ett flertal kurser inom hållbarutveckling på högskolenivå, samt ett antal kurser inom textil materiallära. Marias kunskaper inom dessa områden har på senare tid avspeglat vår strävan för ett mer hållbart arbete.

Kontakt uppgifter

Besöks adress

Bäckvägen 1B, 818 31 Valbo

Telefonnr till butiken

070 37 88 323

e-post adress

info@emras.se

I ljus och kärlek