Om Oss

GARN  COACHING  REIKI

EMRAs

Det är många som undrat och frågat vad EMRAs står för. Faktum är att det bara är ett anagram skapat av de två första bokstäverna från mitt och min frus förnamn (Ernesto & Maria).   

 

Företaget


Redan när jag skapade företaget så visste jag att den skulle bli så mycket större än det som jag först startade med. Från allra första början hade jag endast vägledande samtal och healing - Nu, idagsläge så är jag återförsäljare för fyra olika garnleverantörer, jag är certifierad livscoach och reiki master samt att jag även säljer rökelser och stenar!


Min resa

Min andliga och spirituella resa började långt innan jag startade företaget, men har varit en självklar del av min verksamhet. Jag började med att gå min första utbildning i healing (reiki) hos  Carina Berglund på CarTobs.  Sedan bestämde jag mig så sent som i år att bli initerad Reiki Master och även gå ART (advance reiki training) hos Maria Nylow på TrueSelf AB. Den helande väg jag valt att gå har bidragit till väldigt många nya aha-upplevelser kring det jag visste om mig sedan tidigare, likväl om sådan som jag lärt mig längs vägen.  Även om jag kommit en bit på vägen så hade den inte varit möjlig utan de personer som funnits vid min sida och väglett mig i denna andliga och spirituella väg. Det finns inga ord för hur tacksam jag är för Er fantastiska fina hjälp!


Förutom att utbilda mig inom healing så har jag även gått min livscoachutbildning på livscoachakademin hos Kjell Haglund. Vilket även det har varit fantastiskt lärorikt. De vägledande samtalen som jag hade från början har ersatts av coachade samtal. Det här har bidragit till att jag har fått mycket bättre och kraftfullare verktyg som jag använder både på mig själv och på de klienter som väljer att komma till mig.


Min partner

Det är så mycket man kan göra själv, men även där finns det begränsningar till hur mycket man kan göra själv och jag är oerhört tacksam att veta att min fru, kollega, bästa vän och affärspartner finns vid min sida. För det är tack vare Maria som jag klarar av att hålla igång verksamheten. Hon brukar vara i butiken antingen själv eller tillsammans med mig. Maria har mer ansvar över garndelen av verksamheten. Förutom hennes kunskap om garn så kommer hon även att hålla i både kurser och  Stick & virkkvällarna. Så, vem vet vilka workshops hon själv kommer att hålla i, i framtiden!


Lev i kärlek




Besök oss 

Address: Ludvigsbergsägen 16, 818  31 Valbo

Email: info@emras.se

Phone: 070 - 37 88 323

GARN  COACHING  REIKI

Godkänd för F-skatt

Momsregistrerad

© Copyright. All Rights Reserved.

Acceptera