Om Oss & kontakt

Om oss & Kontakt

EMRAs

Det är många som undrat och frågat vad EMRAs står för. Faktum är att det bara är ett anagram skapat av de två första bokstäverna från mitt och min frus förnamn (ERnesto & MAria). "S:et" hamnade där det hamnade eftersom jag tyckte att det var "Ernesto's & Maria's" företag. 

Företaget och jag

Företaget startade från första början med att jag endast hade vägledande samtal och healing - Nu, idagsläge har jag tillsammans med min fru en fysisk butik där vi är återförsäljare för fem olika garnleverantörer med div. garntillbehör, dessutom har vi även försäljning av rökelser, stenar och div andra tillbehör. Bortsett från de utbildningarna som jag har med mig från andra arbetsplatser så har jag valt att utvecklas mer och införskaffat mig utbildningar för att kunnat göra det jag är bäst på - Hjälpa andra! För närvarande är jag både certifierad livscoach och Reiki master. Dessutom håller jag just nu på att utbilda mig till Medium. För både samtal och healing har vi i ett mysigt rum som ligger i anslutning till butiken och som vi kallar för Harmonirummet!

Min resa

Min andliga och spirituella resa började långt innan jag startade företaget, och som också har varit och kommer att vara en självklar del av både verksamheten och företaget. Jag började med att gå min första utbildning i healing (reiki) hos Carina Berglund. Efter att ha praktiserat ett tag som healer valde jag att bli initerad Reiki Master och även gå ART (advance reiki training) hos Maria Nylow på TrueSelf AB. Den helande väg jag valt att gå har bidragit till väldigt många nya aha-upplevelser kring det jag visste om mig sedan tidigare men som jag ändå inte riktigt förstått hos mig själv. Det är fantastiskt mycket hos mig själv som jag lärt mig längs vägen.  Även om jag kommit en bit på vägen så hade den inte varit möjlig utan de personer som funnits vid min sida och väglett mig i denna andliga och spirituella väg. Jag finner inga ord över hur tacksam jag känner mig för Er fantastiska och fina hjälp!


Förutom att utbilda mig inom healing så har jag även gått en livscoachutbildning på livscoachakademin hos Kjell Haglund. Vilket även det har varit fantastiskt lärorikt. De vägledande samtalen som jag hade från början har ersatts av coachade samtal. Det här har bidragit till att jag har fått mycket bättre och kraftfullare verktyg som jag använder på både mig själv och på de klienter som väljer att komma till mig.

Min partner

Det är så mycket man kan göra själv, men även där finns det begränsningar till hur mycket man kan göra själv och jag är oerhört tacksam att veta att min fru, kollega, bästa vän och affärspartner finns vid min sida. För det är tack vare Maria som jag klarar av att hålla igång verksamheten. Hon brukar vara i butiken antingen själv eller tillsammans med mig. Maria har mer ansvar över garndelen av verksamheten.

Kontakt uppgifter

Besöks adress

Bäckvägen 1B, 818 31 Valbo

Tel. till butiken

070 - 37 88 323

Lev i kärlek

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Acceptera