Reiki behandling av mig

Är det så att du inte fått healing tidigare, kommer Du att få information strax innan behandlingen.

Under en helkoppsbehandling av mig lägger du dig på en massagebänk, belysningen dämpas och du kommer att få lyssna på lugn och avslappnande musik i bakgrunden. Önskar du att jag inte har musik är det bara att säga till. Jag kommer därefter att lägga mina händer försiktigt på olika positioner på din kropp. Denna process utförs både på framsidan och baksidan av din kropp. När behandlingen är avslutad och när du är redo kommer vi att påbörja ett samtal.

 

Medial Healer

Jag har insett efter många healing behandlingar att jag är en medial healer. Det innebär att jag oftast får budskap till mig som gäller den får healing. Budskapen kan komma i olika form. Oftast kommer budskapen i form av bilder, bildsekvenser eller känslor. Den som blir helad får alltid budskapen jag får till mig och detta brukar leda till olika samtal. Det sker någon gång ibland att jag får så starka bilder till mig att jag inte kan släppa dem. Enda sättet jag kan göra för att släppa dessa bilder är genom att rita dem. Mer om detta ser ni på "Ernestos Skapelser".
Budskapens innehåll kan vara väldigt olika och rent generellt handlar budskapen om den som får healing och att det är någonting den behöver veta. Fast, jag har även fått andra typer av budskap också.
Är Du nyfiken på att veta vad just Du kan få för budskap?

 

OBS!

Den person som vänder sig till mig, utifrån att den vill bli behandlad av mig, ska då veta att de behandlingar jag gör är endast till för avslappning, avstressning och för att öka det allmänna välbefinnandet så att den jag behandlar får en chans att återhämta sig och finna sin egna läkningsförmåga. Reiki är inte en erkänd medicinsk behandlingsform i Sverige och därför får/kan jag inte behandla sjukdomar eller vissa problem. Jag följer därmed bestämmelserna i Lagen om yrkesverksamhet på hälso- och sjukvårdens område (LYHS ), kap.4. 1. Det är samtidigt mycket intressant att veta att Reiki är erkänd som friskvård i Sverige.

 

Nya Harmonirummet

Just nu håller förberedelserna på för fullt för att göra i ordning mitt harmonirum. I den kommer jag att kunna ge Dig healing. Kom mer än gärna och titta på mitt nya harmonirum och ta även del av öppningserbjudanden under helgen! :D

Tyvärr kommer jag inte att kunna ta klienter från juni månad och fram till premiäröppningen av butiken.