Reiki hos mig

GARN  COACHING  REIKI

REIKI HOS MIG

Reiki behandling av mig

 

Om det är så att det är första gången du får healing så kommer Du att få information strax innan behandlingen.

 

När du får healing av mig så kommer du antingen att lägga dig på en massagebänk eller sitta på en massagestol. Oavsett vilket du väljer kommer belysningen att vara dämpad och du kommer att få lyssna på lugn och avslappnande musik. Önskar du hellre få en tyst stund utan musik så är det bara att säga till. Jag kommer därefter att lägga mina händer försiktigt på olika positioner på din kropp, där jag börjar med huvudet och avslutar med fötterna. Denna process utförs både på framsidan och baksidan av din kropp. När behandlingen är avslutad och när du är redo kommer vi att påbörja ett samtal. Samtalet baseras på vad jag känt och fått till mig under behandlingen. 

Medial Healer

 

Jag har insett efter många healing behandlingar att jag är en medial healer. Det innebär att jag oftast får budskap till mig som är stark knutna till den som får healing. Budskapen kan komma i olika form. Oftast kommer budskapen i form av bilder, bildsekvenser eller känslor. Den som blir helad får alltid budskapen jag fått till mig och detta brukar leda till olika samtal. Det sker någon gång ibland att jag får så starka bilder till mig att jag inte kan släppa dem. Enda sättet jag kan göra för att släppa dessa bilder är genom att rita dem. Titta gärna in under "Skapelser" så kan Ni se de tavlor jag har och som är till försäljning.

Budskapens innehåll kan vara väldigt olika och rent generellt handlar budskapen om personlig utveckling som den som healas behöver veta. Fast, jag har även fått andra typer av budskap också.

Bestämmelser

 

Den person som vänder sig till mig, utifrån att den vill bli behandlad av mig, ska då veta att de behandlingar jag gör är endast till för avslappning, avstressning och för att öka det allmänna välbefinnandet så att den jag behandlar får en chans att återhämta sig och finna sin egna läkningsförmåga. Reiki är inte en erkänd medicinsk behandlingsform i Sverige och därför får/kan jag inte behandla sjukdomar eller vissa problem. Jag följer därmed bestämmelserna i Lagen om yrkesverksamhet på hälso- och sjukvårdens område (LYHS ), kap.4. 1. Det är samtidigt mycket intressant att veta att Reiki är erkänd som friskvård i Sverige.

Reiki utbildning

 

Under våren har du möjlighet att gå Reiki 1 och Reiki 2 kurser hos mig. Du kan välja att antingen gå kvällskursen eller helgskursen. Är ni flera stycken, fler än två kan ni även höra av er så kan vi komma överens om ett annat datum än de som jag redan bokat in! 

 

Läs mer under utbildningar, alternativt kan du även följa evenemnaget på facebook.

Jag som är Reiki utbildare heter Ernesto Naranjo och jag är Usui/Holy Fire Reiki Master Teacher.

I Maj 2018 gick jag min Reiki Master/ART utbildning i Glastonbury, England. Där jag även blev initierad av Maria Nylow, som är min Reiki Master. 

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och jag följer även deras etik och rekommendationer kring Reiki utbildningarna.

Besök oss 

Address: Ludvigsbergsägen 16, 818  31 Valbo

Email: info@emras.se

Phone: 070 - 37 88 323

GARN  COACHING  REIKI

Godkänd för F-skatt

Momsregistrerad

© Copyright. All Rights Reserved.

Acceptera