Företaget

startade med en verksamhet där vi endast erbjöd tjänsterna i form av samtal och healingbehandlingar. Ett år efter att företaget startade bestämde vi (Ernesto & Maria) oss för att skaffa egna lokaler.  

Det var då vi öppnade en butik med försäljning av garn & garntillbehör. Dessutom utökade vi verksamheten genom att även ha försäljning av stenar, rökelser, tarot- & orakelkortlekar m.m. 

I ca 2 år hade vi både butik och behandlingsrum på Farmechuset i Valbo. Därefter fick vi den stora chansen att få nya lokaler i Valbo Centrum, men så som många andra så kom Covid-19 i vägen och vi valde att stänga den butiken. Nu har vi endast Webbshop, men vi både siktar och strävar efter att återigen öppna butik i Valbo. Detta planerar vi att göra igen inom en kort framtid!


Vi som driver familjeföretaget EMRAs


Maria

ansvarar för företagets administrativa och ekonomiska uppgifter. Jag har under lång tid varit intresserad av både handarbete och miljöfrågor, vilket jag hoppas märks på min kunskap inom både stickning och virkning och även hur jag strävar till att forma företaget mer hållbart.

Jag har gått ett flertal kurser inom hållbar utveckling på högskolenivå, samt ett antal kurser inom textil materiallära och mina kunskaper inom dessa områden har på senare tid avspeglat vår strävan för ett mer hållbart arbete.

Ernesto

är huvudansvarig för företaget. Mitt intresse har blivit att utvecklas i det personliga planet dels genom att fördjupa mina kunskaper på universitetet och då inom pedagogik, organisation och ledarskap. Men jag har också valt att gå det andliga vägen genom att utbilda mig till Certifierad Livscoach, Reiki Master och även ART (Advance Reiki Training), dessutom har jag gått en ettårig medium utbildning. Under 20/21 har jag även fördjupat mig inom hantverk och då inom stickning genom att läsa en ettårig stickkurs på Västerbergs Folkhögskola.