Andligt och spirituellt

Till alla er som är intresserade av det andliga och spirituella så kan vi med stora glädjeskutt berätta att vi har några intressanta aktiviteter att erbjuda er. 🤗🎉🤩 Både jag (Ernesto) och Roxana från Själenstoner har den stora glädjen att erbjuda en härlig blandning av aktiviteter i sommar!


Klangbad i Valbo

Är du stressad? Har du svårt att slappna av? Behöver du öka din koncentration? Vill ha du mer balans i ditt liv och ökat välbefinnande? Vill du komma i närmare kontakt med dig själv och vara i harmoni med omgivningen? Börja helgen med att minska på vardagens tankebrus genom att låta tonerna från klangskålar, skallror, stämgafflar och trummor försätta dig in i en djup och avslappnande meditation som aktiverar kroppens förmåga till självläkning och återhämtning.

Klicka för mer info!  Länk till Facebook


Trumafton i Valbo

Längtar du att spela trummor och känna gemenskapen med andra likasinnade? Låt dig inspireras tillsammans med oss på lördagar! Tillsammans spelar vi i samhörighet med naturen. Låt ditt inre flöde inspireras av våra gemensamma toner och rytmer. Tillsammans väcker vi leden inom oss, tillsammans hjälper vi varandra fatt förankra oss med rytmen av våra trummor!

Klicka för mer info!  Länk till Facebook


Vill du gå på två aktiviteter på lördagar?

Vad roligt att du är intresserad av att gå på både på klangbad och trumafton. Som tack vill vi ge dig 100kr rabatt när du Swishar för båda aktiviteterna.