Reiki hos mig

Reiki
Den universiella livsenergin

Vad är Reiki?

Reiki är en healing metod som kommer ursprungligen från Japan. Den återupptäcktes av Dr Mikau Usui. Idag anser man att Reiki har sina rötter i tusentals år gamla traditioner från bla Tibet. Fast de Reiki tekniker som används idag grundades av Dr Mikau Usui.


Ordet Reiki betyder "universiell livsenergi". Det är alltså denna universiella livsenergin som jag som utövare använder och ger till en klient när jag gör en behandling. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att både kropp och psyke ses som en helhet. Därför är det så fantastiskt att när en person vänder sig till mig och har begränsade besvär på ett visst ställe så kommer hela kroppen att behandlas. Reiki är en effektiv behandlingsmetod som effektivt hjälper vid bl.a. smärta, stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. Reiki är så fantastisk att den hjälper kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

En Reiki behandling hos mig

 

Om det är så att det är första gången du får healing så kommer Du först att få information om behandlingen. Därefterkommer du att få lägga dig på en massagebänk alternativt sitta på en massagestol (beroende vilken behandling du önskat få). Det kommer att vara både dämpad belysning i rummet och så kommer jag att ha lugn och avslappnande musik i bakgrunden (givetvis kan jag stänga av den om du önskar det). Jag börjar varje behandling med att rensa Dig från oönskade energier (med både Salvia och Palo Santo). Sedan säger jag till och påbörjar behandlingen. Sitter du på en massagestol börjar jag antagligen med att lägga mina händer på dina axlar, om du istället ligger på massagebänken börjar jag med att lägga mina händer snett bakom dina öron. Sedan fortsätter jag med att flytta mina händer och lägger dem på olika positioner på din kropp. Denna process utförs både på framsidan och baksidan av din kropp. När behandlingen är avslutad och när du är redo kommer vi att påbörja ett samtal. Samtalet baseras på vad jag känt och fått till mig under behandlingen. 

Jag brukar säga att jag är en medial healer eftersom jag oftast får budskap till mig när jag ger healing. Kunden får därefter budksapet efter att healingen är slut och vi har en liten stund för samtal. Det är olika hur dessa budskap kommer till mig och någon gång ibland händer det att budskapet är så starkt att det enda sättet jag har att släppa på den är att skapa alster i form av tavlor. Titta gärna in under "Konst". Där finns det exempel på tavlor som jag skapat. 

Reiki utbildning hos mig

 

Är du intresserad av att vilja utvecklas både andligt och spirituellt? Då är Reiki 1 kursen en väldigt bra start! Hos mig kan du både gå Reiki 1 och Reiki 2. Läs gärna mer under kurser!

 

Är ni flera stycken, fler än två kan ni även höra av er så kan vi komma överens om ett annat datum än de som jag redan bokat in! Skulle det vara som så att Ni bor en bit ifrån mig så kan jag komma till Er, det är bra om ni har lokal. :)

Min utbildning


Jag som är Reiki utbildare heter Ernesto Naranjo och jag är Usui/Holy Fire Reiki Master Teacher.

Den sista delen av min Usui/Holy Fire utbildning, Reiki Master/ART gjorde jag i Maj 2018 i Glastonbury, England. Där blev jag initierad av Maria Nylow, som är min Reiki Master. 

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och jag följer även deras etik och rekommendationer kring Reiki utbildningarna.